MENU

Wide Leg Trousers

19:42 | 2012-04-19


Jag tror och hoppas på att den vida byxan kommer bli en av sommarens hetaste plagg. Lite som harembyxan för 2 år sedan från H&M. Så oerhört sköna och passar fasen till allt. Jag längtar efter att få kombinera mina med ett par sandaler och en slapp t-shirt. Inte riktigt väder för det ännu.. Har haffat mig ett par svarta från Snob (Bubbleroom) som ni vet. Men ett par mönstrade hade inte suttit helt fel heller, paret ovan kommer från Zara.

Translate/ I think and hope that wide leg trousers will be one of the hottest piece this summer. Little like the harem-pant a few years ago.  I’m longing to wear my together with flat sandals and a oversized t-shirt. I got one pair in black, but I would love to have a pair with a pattern like the trousers above (from Zara).

26 Responses to “Wide Leg Trousers”

 1. Anna on

  Hej Victoria! Tack för dina inspirerande modeinlägg- du är så duktig på det du gör! Jag skulle vilja veta hur medveten du är angående de kläder, skor etc. du konsumerar? Hur tänker du angående “fair trade” och ekologiska varor? Jag har precis som du ett stort hjärta och stor passion för kläder och har konsumerat väldigt mycket utan att tänka efter först, men ju mer kunskap och kännedom jag fått kring allt jag har handlat så har jag insett vilka omoraliska klädföretag det finns, som rent utsagt kränker mänskliga rättigheter för att vi ska kunna köpa billiga plagg i butiken eller på nätet. Jag har blivit mer medveten, men jag har fortfarande kunnat behålla mitt intresse för kläder. Hur resonerar du kring det här? Det skulle vara så roligt att höra din synpunkt, du som är en sådan stor modebloggerska och som säkerligen har press att konsumera det senaste för att hålla intresset uppe bland läsare. Men hur mycket fairtrade/miljö-tänk bär du med dig och hur mycket tar du reda på? Skulle du vilja veta mer om hur kläderna du köper produceras? Om inte, varför då?

  Tack på förhand!

  Vänligen Anna :)

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Rebecca: Jadå. Bara man inte har dom i midjan och stoppar in toppen, för det förlänger benen. Kanske blir lite för mycket fokus på benen då, jag vet inte :)

   Reply
 2. Elisa on

  SNYGGT! älskar din blogg!
  Jag skulle behöva hjälp med min bloggdesign, vet du/ni någon som är duktig? Jag skulle i stort sett vilja ha likadant som jag har nu fast man gör det själv, för jag har “lånat” min design nu från en sida..
  ha en fin dag!

  Reply
 3. Kaia on

  Heisann!

  Nå har jeg fulgt bloggen din i mange år og dette er min aller første kommentar:) Du er en super blogger!

  Lurte på hvilken str du har i den hvite buksen din fra rut mfl? Er den lik som dr denim sin kissy? Er usikker på hvilken str jeg skal velge.

  Reply
  • Victoriatornegren on

   Stephi: Hmm.. Förstår tanken och ja, det kanske hade funkat. Men personligen klär jag mig inte så och har därför svårt att se någon bära dem :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)