Mode

Träna yoga med stil i de skönaste yogakläderna just nu

För att prestera på topp när du tränar yoga är det lika viktigt att du är bekväm i dina kläder som att du känner dig snygg i dem. Det kommer inte att vara något problem om du väljer något av de yogaplagg som vi har valt ut nedan, som håller hög nivå både när det gäller komfort och stil. Känn dig som en riktig yogi på din nästa klass, och uppdatera din garderob med lite nya yogakläder!

Blåmönstrat träningsset från Curare Yogawear som har en skön, löst sittande passform som gör att du kan utföra alla yogapositioner utan problem. Överdelen har en vid båtringning som hålls ihop genom dekorativa band som kan knytas i nacken. Underdelen är smal nedtill, vilket gör att byxorna sitter på plats och inte glider upp på benet.

Yogatights från Sense of Karma med stort, tryckt mönster. Byxorna är gjorda i stretchtrikå och har ett brett band i midjan som gör att byxorna följer kroppens alla rörelser men ändå sitter på plats. Dessa yogabyxor kommer inte bara att kännas sköna på träningspasset, utan också ge god karma, eftersom Sense of Karma samarbetar med välgörenhetsorganisationen Help@Hand, som jobbar för att flickor på Filippinerna ska få en utbildning.

Om man föredrar mer löst sittande byxor när man tränar yoga ska man spana in de här culottebyxorna i skönt trikåmaterial från Asos. Byxorna har en dekorativ knut i sidan, och sitter högt upp i midjan så att de stannar där de ska genom alla yogarörelser. Nedtill är byxorna vida, och sveper fritt kring benen.

Till yogabyxorna behöver man också en snygg topp, och det här löst sittande linnet från Only Play passar perfekt för yoga. Linnet har en tvistad brottarrygg och en dekorativ slits nedtill. Passar perfekt om man har en tränings-BH med en snygg rygg som man vill visa upp…

… som den här från Adidas i modellen Climachill Crop Top. Denna tränings-BH är en del av kollektionen Adidas by Stella McCartney, och lyser upp vilken yogasal som helst med sin intensivt orangea färg. Passar lika bra under ett träningslinne som på egen hand. En tränings-BH som kan användas utan en topp över, som den här, är perfekt för alla som utövar bikram yoga eller andra typer av hot yoga, då man vill ha så lite kläder som täcker kroppen som möjligt.

Dessa shorts från Bubbleroom Sports i svart och gråmelange är perfekta att para ihop med sport-BH:n från Adidas – de matchar varandra snyggt, och shortsen passar utmärkt för bikram yoga, eftersom den korta modellen lämnar större delen av benen bara. Shortens är gjorda i en mjuk och följsam bomullsmix, och midjan har ett brett resårband som kan vikas ned om man vill ha en lägre midja.

Vill man ha ett par shorts med mer färg är de här från Odd Molly Active Wear perfekta. Shortsen har ett paisleyliknande blommönster i rosa nyanser som kontrasterar mot bakgrunden, medan sömmarna och benens nederkant är svarta. Materialet är en tålig och skön mix av polyester och elastan. Även de här shortsen har en bred linning i midjan, som gör att de kommer att bli en favorit vid klasser i alla typer av yoga, oavsett temperatur i salen.

Tags :