Mode

Åtta rosa accessoarer som förgyller din utekväll

En utekväll med kompisgänget blir som bäst om man känner sig riktigt snygg i sin outfit, och ingen outfit skulle vara komplett utan accessoarer. Accessoarerna är pricken över i:t som behövs för att helheten ska se sammanhängande ut, och som ger outfiten det där lilla extra som gör att man känner sig festfin. Vill man ge sin outfit en feminin men samtidigt modern känsla ska man spana in de här rosa accessoarerna med gulddetaljer, som förgyller och förhöjer din utekväll.

Vad sägs till exempel om att packa plånboken, mobilen och läppstiftet i den här snygga mockaväskan i bucket-modell från Ellos Accessories? Materialet är äkta mocka i gammelrosa ton med svarta detaljer i äkta skinn. Väskan har också guldfärgade karbinhakar och andra metalldetaljer som ger väskan lite extra glans. Eftersom den är i en större modell får du också plats med ett par extra skor att byta om till när klackarna börjar kännas tuffa, så att du kan ha roligt natten igenom.

Om du har en morgontid att passa dagen efter och alltså inte kan festa natten igenom, kan du ha koll på klockan under kvällen och samtidigt hålla stilen med det här armbandsuret från Olivia Burton. Även om du inte har någon tid att rätta dig efter är den här klockan ett perfekt val som accessoar till din fest-outfit, eftersom klockans glansiga rosa urtavla, guldfärgade boett och svarta, stilrena armband gör den till ett smycke i sig.

Vill man känna sig som en stjärna under sin utekväll ska man välja den här sjalen från Lexington Company som accessoar. Sjalen är blekt rosa med stjärnmönster, och är gjord av tunn bomull. Den är perfekt för lite kyligare sommarnätter eller vårkvällar.

Om man ska gå ut en varm sommarkväll, och känner att en sjal blir lite för mycket, kan man istället dekorera halsen med den här ljusrosa chokern från Ettika i mjukt läder. Chokern är dekorerad med en draperad guldkedja och en stjärna, så även med chokern får du samma ”star quality” som med sjalen. Vi tycker att chokern är lika romantisk som den är tuff, och den är därför en perfekt accessoar till nästan alla typer av outfits.

Självklart vill man också vara söt om fötterna när man går ut för att dansa, och med de här strumporna från Stance kan du stolt bära låga skor och visa upp de rosa och vita ränderna när du svänger dina lurviga.

Den här rosa väskan från Have2have med gulddetaljer kan verkligen ge en outfit den rätta festkänslan. Väskan är av en lite mindre modell, och passar perfekt för att få med sig det viktigaste ut på krogen: bankkort, mobil och läppstift.

En klänning som behöver piffas upp med en extra detalj får ett stort lyft med det här rosa bältet med guldspänne från Asos. Bältet är elastiskt och sitter därför säkert.

Slutligen måste man se till att ha accessoarer som förgyller en utekväll även när det är mörkt, kallt och vinter ute. Då passar den här mössan från Tommy Hilfiger perfekt, med sin pälstofs upptill och logotyp i strass som ger den lite extra bling.

Tags :