Mode

De snyggaste smyckena att köpa online just nu

Möjligheten att shoppa online har gjort att vi har tillgång till ett nästan obegränsat utbud av kläder, väskor, skor och smycken – vilket är både bra och dåligt. Det är självklart bra att alla kan hitta något som de gillar, och enkelt kan beställa det med bara några klick, men det kan samtidigt vara svårt att plocka russinen ur kakan, det vill säga att hitta de där guldklimparna bland allt som man inte tycker om. Vi tänkte hjälpa till att hitta i onlineshoppingens djungel genom att välja ut de smycken som vi tycker är snyggast i e-butikerna just nu.

Det här halsbandet från Pipol’s Bazaar är en riktig showstopper, och det är omöjligt att scrolla förbi det utan att lägga märke till det. Halsbandet består av en mängd små metallbrickor i silverfinish som har fästs på en botten av satin, så att det ligger skönt mot halsen. Det här är ett halsband som verkligen blir centerpunkten av en outfit, och kan förhöja även en vanlig t-shirt och jeans-kombo till nästa nivå.

Detsamma gäller de här blåsvarta örhängena från Sweet Deluxe i hematit. Örhängena har clips på baksidan och täcker hela örsnibben, och hänger nästan hela vägen ner till axlarna. Det är med andra ord örhängen som talar för sig själva och som inte bör konkurrera med andra smycken. Den svarta färgen gör att de är lättmatchade och kan bäras till fest såväl som till vardags, när man vill känna sig extra fin.

För den som vill ha ännu mer bling i öronen vill vi tipsa om de här glittriga örhängena från Lily and Rose, med Swarovski-kristaller i rosa, vitt och brunt. De finns dessutom i matchande set med armband och ring, så att man kan komplettera sin fest-outfit med extra mycket glitter. Less är definitivt inte more med de här örhängena, och vi älskar det.

För en mer modern look, som ändå är lika mycket party som Lily and Rose-örhängena, gillar vi skarpt de här stora, vridna guldörhängena från NA-KD Accessories som verkligen kommer att glänsa i natten. Låt dem ta plats ordentligt, och sätt upp håret så att alla kan se det här statement-smycket.

Mer diskreta, men lika snygga, är de här örhängena från Dyrberg/Kern. Små kristaller är infattade i rombformade guldfattningar, och hänger i en rak, stilren linje ned mot axeln. De är den perfekta detaljen för att lägga till lite extra glitter till en redan snygg outfit.

För fingrarna tycker vi att den här ringen från Asos är ett av de snyggaste smyckena online just nu. De två blommorna i guld som slingrar sig runt fingret är den perfekta detaljen inför våren och sommaren.

Ett smycke som blivit allt mer trendigt de senaste åren är en så kallad bodychain, som den ovan från Make Way. Denna bodychain är stilren och snygg i form av en tunn guldkedja som hänger från ett halsband och vilar över höfterna. Det är inte ett smycke för alla, men för den som vågar är det ett oslagbart sätt att verkligen höja en outfit till nästa nivå och ge den en modern och tuff look. Du kommer att känna dig (och se ut som!) en drottning i detta smycke.

Tags :