Mode

Åtta eleganta jumpsuits för alla tillfällen

Jumpsuits har gått från att vara ett plagg för skydivers och fallskärmshoppare till ett elegant trendplagg som passar för alla tillfällen. De har tidvis varit höjden av mode, för att under andra perioder falla från trendsättarnas nåd, men nu verkar jumpsuits vara här för att stanna. Det är inte heller svårt att förstå varför jumpsuits alltid kommer tillbaka – de går att skapa i oändligt många stilar, de är lätta att styla (man behöver ju bara ett plagg för en outfit) och de är bekväma. En fladdrig, blommig jumpsuit kan till exempel vara ett perfekt alternativ till en klänning under varma sommardagar, medan en mer dressad variant är den perfekta outfiten för kontoret och jobbet. Eftersom en jumpsuit ger dig både överdel och underdel i ett slipper du lägga dyrbara minuter på morgonen på att pussla ihop ett set som matchar, och kan ge dig själv några extra välförtjänta minuters skönhetssömn istället. Du borde med andra ord anamma trenden med jumpsuits du också! Här nedan listar vi några alternativ som passar perfekt för olika sorters tillfällen.

En svart jumpsuit med omlottknytning och halvlång ärm från Asos. Perfekt på kontoret med ett par pumps och en kavaj, eller till utekvällen med ett par glittriga högklackade skor och stora, guldiga örhängen.

Ett kortärmat alternativ med omlott från Esprit som också passar lika bra på jobbet som på festen.

Två varianter av jumpsuits i sammetsliknande material från Stylein och Lavish Alice. Sammetstrenden kom tillbaka under 2016, och kommer vara het även under 2017, och med en jumpsuit i detta sköna och snygga material får man det bästa av två världar.

En lite mer vågad jumpsuit med cut-out vid midjan och svart spets som täcker överdelen, tillsammans med ett par raka, eleganta ben vid nederdelen. Denna jumpsuit från Make Way är det självklara valet vid alla årets fester.

Romantisk gräddvit jumpsuit från TFNC med volanger och cut-out. Med sina voluminösa volanger passar denna jumpsuit bäst på fest, men kan även fungera på kontoret tillsammans med en liten kavaj.

En jumpsuit i mer avslappnad stil från Twintip. Resårband i midjan och över bysten håller jumpsuiten på plats och ger den form, samtidigt som den är lös och ledig i passformen. Tillsammans med ett par snygga sneakers gör denna jumpsuit det lätt att klä sig elegant även till vardags.

Snygg mönstrad jumpsuit från Sisters Point som är en riktig kameleont. Med olika accessoarer fungerar denna jumpsuit som elegant vardagsplagg, professionell jobbklädsel eller ledig festklädsel.

En jumpsuit med annorlunda mönstring från Desigual, med färggranna accenter upptill och nedtill och resår i midjan. Den lösa och lediga passformen gör att det här är den perfekta jumpsuiten för den som vill sätta lite färg på sin vardag, och samtidigt vara komfortabel och se elegant ut (utan att ens behöva anstränga sig).

Tags :