Mode

Baddräkter med härliga mönster

Bikinin har länge varit det självklara valet för kvinnor som vill vara snygga på stranden och i poolen, men baddräkten har kommit tillbaka med stormsteg och är inte längre ett plagg bara för kvinnor i övre medelåldern eller barn. Ny syns snygga och sexiga baddräkter i kollektionerna för badkläder från många stora designers. Svarta baddräkter är särskilt populära, med olika typer av cut-outs och vågade skärningar, men en växande trend är färgglada baddräkter med iögonenfallande mönster, som verkligen känns somriga. Ett måste inför sommaren 2017 är därför att plocka upp någon av dessa mönstrade baddräkter, som kommer att bli storfavoriter både på stranden och i poolen.

Kanske fastnar du till exempel för denna baddräkt från Malina, med djup V-ringning framtill och i ryggen? Mönstret påminner oss om marockansk mosaik eller portugisiskt kakel, och kan ge även den mest svenska insjöstrand en exotisk touch av semesterkänsla.

Få saker ger dock mer sommarkänsla än blommor, och blommigt är ett mönster som kommer att vara helt rätt under både våren och sommaren 2017. Denna baddräkt från Guess är med andra ord så het den kan bli. Band som knyts i kors i ryggen är en söt detalj.

Ännu en blommönstrad baddräkt, denna gång från MinkPink. Färgerna ger oss 80-talsvibbar, men på ett bra sätt, och den här baddräkten har allt när det gäller trender 2017: blommor, en stor volangkant och off the shoulder-modell på ena sidan.

Baddräkt från Topshop med V-ringning fram och djupt ringad rygg. Baddräkten har ett blåmelerat mönster som påminner oss om en svalkande pool – perfekt för långa stunder i solstolen.

En baddräkt som inte bara passar bra i solstolen eller i poolen, utan också för varma sommarpromenader på stan, är den här baddräkten från Ellos Beachwear med kjol. Den är flexibel på fler än ett sätt, eftersom man också kan anpassa axelbanden som man själv vill, och antingen knyta dem i halterneck eller ha dem över axlarna. Baddräkten har dessutom shapingeffekt som gör den extra smickrande. Det spräckliga, turkosa mönstret känns svalt och uppfriskande.

Få mönster är så klassiska som ett storprickigt polka dot-mönster, särskilt när det gäller badkläder. Den här baddräkten från mint&berry med vita prickar mot en marinblå bakgrund ger oss precis lagom mycket nostalgi, i kombination med snygga detaljer som tar det klassiskt prickiga mönstret in i modern tid. Baddräkten har en smickrande passform med vadderade kupor och bygel-bh som ger baddräkten en hjärtformad urringning.

Den här baddräkten från NLY Beach har en enkel skärning med klassisk, rund urringning fram och en djup, rundad rygg, men det är mönstret som gör baddräkten intressant. Även kamouflage är ju ett numera klassiskt mönster, men här har det fått en liten uppdatering i form av rosa färgtoner istället för brunt och grönt, som gör den här baddräkten lika feminin som den är tuff.

Motsatsen till kamouflage är denna baddräkt från Freya, som med sina neonfärger i ett färgsprakande mönster verkligen kommer att göra att alla ögon är på dig på stranden i sommar.

Tags :